Thirsty for frame

Salut, eu sunt Tudor.

Sunt fondatorul acestui proiect  care ma face sa fiu insetat (thirsty, te-ai prins? J )  sa creez tot mai mult si sa ma dedic in totalitate.

Ma consider o persoana deschisa (care consider ca e un atu 😀 ), de aceea clientul pentru mine e prieten.

La baza sunt fotograf, lucru care m-a facut sa inteleg si a ma exprim diferit mai apoi in videografie. Astfel pentru a induce sentimentul momentului este nevoie ca emotia sa fie captata exact asa cum este ea, fara regie sau alte mijloace.

Ma inspira sa creez cam tot ce ma inconjoara, dar cel mai mult o fac fotografia si muzica, care au o multime de directii care te pot baga in stare.

Cam atat despre mine, imi doresc sa spun (la un moment dat) si povestea ta prin ochii mei.

Cheers! 😀

Salut, eu sunt David.

Știi momentu acela încomod când nu ai răspuns la o întrebare? Sau cel puțin nu ești pe fază cu răspunsul potrivit. Întreabrea care mă blochează e una banală, “Cu ce te ocupi, ce lucrezi?” Dupa ce îmi e adresata întrebarea, simt preț de câteva secunde că mă cuprinde vinovăția pentru că am 23 de ani și nu am lucrat cine știe ce la viața mea.

Ardelean fiind , amintirile mi se trezesc mai lent și apoi îmi dau seama că lucrez, lucrez de mulți ani, dar nu simt că lucrez. Fac ceea ce fac din plăcere. Am fost binecuvântat de Creator cu oportunitatea de a descoperii acel ceva, pe care îl poti numi muncă dar un job în care cunoști lume, te distrezi și nu există rutină, nimic din ceea ce faci nu e la fel. Gândul că nimic nu e la fel, fie el eveniment, petrecere sau orice altfel de proiect mă entuziasmează și mă încarcă cu energie.

Pam pam – Abia astept sa ne cunoastem si sa “lucram” impreuna.

Content is protected. Right-click function is disabled.